NU SÅ
Publicerat den

Herregud att det är fortfarande några som kikar in har inte uppdaterat på år och dar!
 
Har haft så himla mycket den senaste tiden både i skolan och privat men nu börjar jag vänja mig vid det iallafall.Hur har ert höstlov varit? Mitt har faktiskt varit riktigt riktigt bra så peppad på livet just nu :D Har faktiskt en massa roliga ideer till bloggen som jag tror jag kommer kunna genomföra eftersom jag kommer ha mycket tid att ta dö på under morgonar och kvällar men mer om det i ett annat inlägg.
 
I tisdags så åkte jag, mamma och Lukas in till nacka forum och gick runt där och shoppade vilket var trevligt var ett tag sedan bara vi tre gjorde något. Sedan när jag kom hem så åt jag lite middag och efter det kom Felicia hem till mig, hon har inte varit hos mig på flera åår haha. Vi fixade fruktsallad och smälte choklad som vi ringla över såunderbartgott! Vi pratade om en hel del sånt där som man inte riktigt kan ta upp i skolan så det var as nice att catcha upp lite. Idag har jag bara varit iväg på en massa ärenden bland annat varit hos läkaren och det gick hyffsat bra faktiskt :) Men nu ska jag sitta och sätta ihop lite collage så vi hörs senare!
 Tyra

sv; Den är verkligen jättebra
Åh vill ochså ha längre hår så jag kan ha det i en fläta, tycker att mitt är ltie för kort för det fortfarande, jättefin :)URL: http://tyralofqvist.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?