PERSONLIGT
Publicerat den

Hej på er!
 
Idag så missade jag första lektionen i skolan vilket sög eftersom jag och Melanie håller på med as roligt projekt i det ämnet (mer om det senare) men som tur var Melanie där och styrde upp det hela. Min dag har iallafall varit rätt lugn hitills men jag har mycket kvar att göra bland annat måste jag plugga till ma-prov och sedan nu kvart i fem ska jag träffa läkarn, gör det en gång i veckan.
Anledningen till att jag inte har bloggat de senaste veckorna är för att jag går på en behandling som ska lära mig att sova typ (det är därför jag är hos läkarn 1 gång i veckan). Det är iaf sjukt jobbigt eftersom behandlingen bygger på sömnbrist i nästan 2 veckors tid la jag mig två varje natt och gick upp halv sju och veckan efter halv 2 och nu ett. Det här gör iallafall att jag blir galet trött och den energi jag har lägger jag först och främst på skolan. 
Jag kan bara säga er att det suuger och gå upp halvsju varje helg och jag längtar tills det är över!
Tänker inte klaga nå mer och sprida dålig energi utan jag är glad ändå snaart är det juul♥
 suddig men jajaAnonym

Tack! :)URL: http://Http://milina.blogg.se


Rebecca

Sv: Det objektivet jag använder nu har jag inte köpt själv utan det var standardobjektivet på pappas nikon D90. Jag tycker att det är väldigt bra, men det är ju ett alround objektiv som passar till allt och bländaren kan man inte få till den största. Men det är ett bra objektiv och jag får ju fina bilder, men om du har ett vanligt 18-55mm så är det inte så stor skillnad :)
Jag hoppas du blev lite klokare :)URL: http://twoliw.blogg.se


Maja Söderberg

Fin du är :)URL: http://Majasoderbergs.devote.se


Olivia Magnusson

Kämpa på finis,det är värt i slutändan!

sv: åh jaa :D
kramis♥URL: http://oliviasfotoblogg.blogg.se/


Linda

Vacker!URL: http://www.nattstad.se/LindaLinnros


Ida

Va fin blogg du har!!:)URL: http://ivmt.blogg.se


isabella

Så himla fint hår du har! :)URL: http://www.nattstad.se/isabellalovisa


LINNEA

sV; det var det verkligen :)

hoppas allt blir bättre snart med sömnen osv . kram på digURL: http://liinneaelisabetpyrro.blogg.se


amanda

Du har väl inte missat min märkesbloppis? MK-väskor, oanvända converse i mängder av färger (endast 400 kr!!), nike free run m.m. Ha det bäst, kram!URL: http://candimandi.blogg.se


linah

ditt håååårURL: http://linaheve.forme.se


Tyra

Känner igen mig i det med lite sömn, dricker även för mycket kaffe för att hålla mig vaken under dagarna, hoppas att det löser sig och söt bild :)URL: http://tyralofqvist.blogg.se


Malva

SV: aa :)URL: http://malvamedins.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?