Mina dagar
Publicerat den

aah förlåt för bloggen har stått lite tom det var verkligen inte meningen!
 
Iallafall i tisdags så hade jag, Melanie och Nikkita bestämt att vi skulle ha en tjejkväll tillsammans hos mig. Så runt 7-tiden började vi laga tacos ihop och det blev as gott, loove tacos haha♥ Sedan såg vi baksmällan 3 (sjuk film) och jag och Melanie gör en lite paus och säger att vi ska fixa dricka och sånt till Nikkita och oss. Vi går iallfall ner och börjar med vår överraskning...Nikkita har nämligen fyllt år för ett tag sen men vi har inte haft möjlighet att fira henne än. Så vi hade köpt hennes favorit glass och presenter och sånt som vi överraska henne med, hon blev jätteglad så det var väldigt lyckat♥ Efter det satt vi typ i badtunnan över en timme och bara snackade om allt speciellt gymnasiet som börjar nästa vecka. Kvällen avslutades med ännu en film, en skräckis haha ;)
 
Igår så åkte Nikkita iväg till tandläkaren på morgonen och kom tillbaka utan tandställning och hennes tänder hade blivit perfekta även fast jag saknar hennes gulliga glugg. Vi chillade nästan hela dagen och såg det nya pll-avnittet och åt frukt med smält choklad = det godaste som finns.
 
Idag har jag legat ute under eftermiddagen och solat samt lyssnat på Isabel och Rebeccas podcast, som är riktigt bra förövrigt!
Finaste tjejerna!
Grattis i efterskott snygging♥
 
 Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Tack snälla:)URL: http://patriciac.blogg.se


Madeleine

Åh va gott de såg ut! :DURL: http://madeleinjohansson.blogg.se


Denise Wallin

Ser sjuuukt gott ut!
sv: Det var det :D
Kram!URL: http://meninaperdida.blogg.se/


Juliaa

sv. exakt, FUCK CANCER!URL: http://juliaaasjoholm.blogg.se


♫♪ sandra

gott!URL: http://www.sandramusic.spotlife.se


Sarah

De ser väldigt gott ut :)URL: http://CheerSarah.devote.se


Kaffehörnan

Grattis från migURL: http://www.kaffehornan.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?