MacBook Air
Publicerat den

Hej på er!
 
Nu är det äntligen dags för mig att börja blogga, fick ju min nya dator i fredags wiiiiee! Har haft fullt upp senaste veckan, så har en del att berätta om. Förra veckan börja jag som sagt i gymnasiet och jag var såklart en aning nervös kände bara två personer i hela skolan. Men allt gick jättebra det som var lite "konstigt" var att man börja med ett projekt direkt så man lärde ine riktigt känna sin klass alla ettor från alla linjer delades in i grupper sen hade vi en utställning på torsdagen. Jag och min grupp hade gjort drömboendet i sickla och boendet flöt typ på sicklasjön haha.
 
Sedan på fredagen var det fun friday, det var egentligen nollningen ;) Vi fick iaf gå runt på stan och göra olika uppdrag. Jag fick gå fram till en främling och låtsas att hen var jättekänd och be om autograf och jag lyckades tillslut få en hahah. Sen var det fest mot kvällen men jag orkade inte gå eftersom jag skulle upp tidigt dagen efter.
 
Tidigt på lördagen åkt jag iväg till mina kusiners landställe för att fira mina moster som har fyllt 50 år :) Det var as kul och träffa alla mina kusiner igen och även min kusins flickvän som kommer från Frankrike hehe fick verkligen öva på eng när jag prata med henne.
 
Min nya bebiskaffehörnan

Ja de var mkt gott. Hoppas du mår braURL: http://www.kaffehornan.se


tovis

Funkar den bra? Värt att önska sig en sån eller ska jag ta en annan till julklapp? :)URL: http://ttovenorin.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?